Tanju Özcan'a bir darbe de eşinden! "Ben de sana aynısını yapacağım!"

Belediye meclis toplantısında 2018'de Gölcük Tabiat Parkı'nda yapılan 25 bungalovun kiralanması konusu görüşüldü. Toplantı öncesi salonda Gölcük Platformu üyelerinin protesto sesleri yankılandı. Eşi Meral Özcan'ı da protestocular arasında gören Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Ben de seni protesto edeceğim." dedi.

GÜNDEM 19.04.2024, 15:12 19.04.2024, 17:03 Hakan Öksüz
Tanju Özcan'a bir darbe de eşinden! "Ben de sana aynısını yapacağım!"

Zaman zaman tepkilerin odağına yerleşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu kez eşi Meral Özcan'ın hışmına uğradı. Bolu belediye meclis toplantısında belediyesi protesto eden Gölcük Platformu üyelerinin yanında Meral Özcan da vardı.

Protestonun konusu ne?

Protestoya konu olan durum, 2018 yılında Gölcük Tabiat Parkı'nda inşa edilen 25 bungalov ev ile ilgiliydi. Bu evlerin doğaya zarar vereceği gerekçesiyle dava açıldı. Projenin iptal kararını veren Danıştay, bungalov evlerin kiralama hakkının belediyeye geçmesine sebep oldu.

Bolu belediye meclis toplantısında görüşülecek gündem maddesi, bungalovların 17 yıl için kiralanması ile ilgiliydi. Tanju Özcan’ın eşi Meral Özcan'ın da aralarında yer aldığı Gölcük Platformu üyeleri, toplantıdan önce protesto düzenledi.

Tanju Özcan'dan eşine: "Ben de bu akşam eve geç geleceğim"

Protestocuların arasında eşini gören Tanju Özcan, "Ben de bu akşam eve geç gelerek seni protesto edeceğim." ifadelerini kullandı. Belediye meclis toplantısında protestocuların sesleri yankılandı. Bungalovların kiralama konusu oy birliğiyle geri çekildi.

Yorumlar (0)