Taciz ateşi açan 14 PKK'lı terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesine taciz ateşi açan 14 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hâle getirildiği bildirildi.

GÜNDEM 22.01.2024, 10:38 23.01.2024, 13:03 Buse Önder
Taciz ateşi açan 14 PKK'lı terörist öldürüldü

Güvenlik güçlerinin kararlı mücadelesi neticesinde, PKK/YPG mensupları tarafından gerçekleştirilen taciz ateşine anında misliyle karşılık verildiği belirtildi. Milli Savunma Bakanlığı açıklamasında, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Fırat Kalkanı bölgesine yönelik taciz ateşi açan 14 PKK/YPG’li teröristi ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirdi" ifadeleri kullanıldı.

‘Mücadelemiz devam edecek’

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde dün gerçekleşen güvenlik güçlerinin başarılı bir hava harekâtı ile birlikte de 10 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiği açıklanmıştı.

Milli Savunma Bakanlığı, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, çelikten pençeleri ile terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor. Asil milletimizi terör belasından kurtarmak için mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz!" vurgusuyla operasyonların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

Yorumlar (0)