Okulun ilk gününde dehşet! Öğretmen ve velinin gönül ilişkisinde kan aktı

Kayseri'de, Şehit Haldun Ateş İlkokulu'nda yaşanan dehşet veren olayda, sınıf öğretmeni Kasım K., ilk mesai gününde velisi olduğu öne sürülen Şehriban A. tarafından tabancayla göğsünden vuruldu. Olayın ardında, öğretmen ve veli arasında geçmişte yaşanmış bir gönül ilişkisi olduğu iddia edildi.

GÜNDEM 05.02.2024, 16:00 Buse Önder
Okulun ilk gününde dehşet! Öğretmen ve velinin gönül ilişkisinde kan aktı

Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi'nde bulunan Şehit Haldun Ateş İlkokulu'nda gerçekleşen olayda, Şehriban A. okula giderek sınıf öğretmeni Kasım K. ile müdür yardımcısının odasında bir araya geldi. İkili arasında başlayan tartışma kısa sürede şiddetlenerek kanlı bir saldırıya dönüştü.

Şüpheli gözaltına alındı

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Şehriban A., yanında getirdiği tabancayı kullanarak Kasım K.'yi göğsünden vurdu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı öğretmen, hemen Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kasım K.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri de şüpheli Şehriban A.'yı gözaltına aldı.

Okuldaki ilk günüydü

Kasım K.'nin bir süre önce tayininin çıktığı Haldun Ateş İlkokulu'nda bugün ilk mesai günü olmasıyla ortaya çıktı. Şehriban A.'nın ise Kasım K.'nin daha önce görev yaptığı okulda öğrenim gören bir öğrencinin velisi olduğu ve aralarında gönül ilişkisi bulunduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer ve aileler arasında yaşanan bu trajik olayın ardındaki gerçekleri aydınlatma çalışmaları sürüyor.

Yorumlar (0)