Kurban pazarında sağlıklı satış denetimi

Samsun'un Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'ndaki satışlar, veteriner hekimlerin gözetiminde gerçekleştiriliyor.

GÜNDEM 05.06.2024, 15:06 06.06.2024, 09:27 Melina Ay
Kurban pazarında sağlıklı satış denetimi

Dereler Mahallesi'nde kurulan Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nda kurbanlık satışları başladı. Küpesiz ve pasaportsuz kurbanlıkların pazara girmesine izin verilmiyor.

“Kontrolleri titizlikle sürdürüyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir Kurban Bayramı geçirmeleri için yoğun çaba harcadıklarını belirtti. Sandıkçı, “Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nda sağlık ve güvenlik önlemlerine büyük önem veriyoruz. Kurbanlıkların pazar alanına girişinden satışına kadar olan tüm süreçleri veteriner hekimlerimizin kontrolünde gerçekleştiriyoruz. Ayrıca, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için ayrı alanlar oluşturduk. Hemşehrilerimizin kurban ibadetini gönül rahatlığı içinde yerine getirebilmesi için tedbirlerimizi ve kontrollerimizi titizlikle sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Başkan Sandıkçı, Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'na küpesiz ve pasaportsuz hayvanların girişine izin verilmediğini vurguladı. Sandıkçı, pazar alanının temizlik işlemlerinin düzenli olarak gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)