Korumasının gazeteciye yaptığı hareket tepki çekti, CHP lideri özür diledi

Ankara'daki Pir Sultan Abdal Kültür ve Cemevi'nin açılışına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, ittifak tekliflerinin geri çevrildiğini bildirerek İYİ Parti ile DEM Parti'ye göndermede bulundu. Özgür Özel'in korumasının bir gazeteciye omuz atması ve itmesi tepki çekti. Özel, gazeteciden iki defa özür diledi.

GÜNDEM 17.02.2024, 18:24 17.02.2024, 18:30 Hakan Öksüz
Korumasının gazeteciye yaptığı hareket tepki çekti, CHP lideri özür diledi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Yenimahalle'deki Pir Sultan Abdal Kültür ve Cemevi'nin açılışına katıldı. Açılışta ABB Başkanı Mansur Yavaş ile CHP Etimesgut Belediyesi Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu da yer aldı. 

"İş birliklerinin resmi olması için gayret ettik"

Yerel seçimlere giderken Cumhur İttifakı'nın karşısına güçlü bir ittifakla çıkmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını dile getiren Özgür Özel, "Samimi şekilde çaba gösterdik. İş birliklerinin resmi olması için gayret ettik. Saygı duyacağım gerekçeler öne sürerek taleplerimizi geri çevirdiler." ifadelerini kullandı.

Türkiye ittifakı vurgusu

Cumhur İttifakı'nın karşısına ikinci bir ittifak çıkarmak zorunda olduklarını kaydeden CHP lideri, "Bu ittifak, Türkiye ittifakıdır. Bu ittifakta Sünni de var, Alevi de var. Sağcı ya da solcu, eşitliği savunan herkese bu ittifakta yer var." dedi.

Koruma omuz attı, Özgür Özel özür diledi

Programın tamamlanmasından sonra Özgür Özel'e soru sormak için hazırlanan basın mensuplarını, mikrofonlarını uzattı. Özel'in gazetecilere gösterdiği sert tavır, tepki çekti. CHP liderinin koruması, bir gazeteciye omuz attı. Bunu gören Özgür Özel, gazeteciden özür diledi.

Yorumlar (0)