İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da bazı yollar, yılbaşı önlemleri çerçevesinde yarın trafiğe kapalı olacak.

GÜNDEM 30.12.2023, 20:04 01.01.2024, 14:33
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, yarın saat 14.00 itibarıyla Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi ve bu caddeye çıkan yollar, Sıraselviler ve Tak-ı Zafer caddeleri, Hocazade Sokak kesişiminden Taksim Meydanı yönü ve Hamalbaşı Caddesi ile Ömer Hayyam Caddesi kesişimi trafiğe kapatılacak.

Galata Köprüsü istikametinden gelen sürücüler Dolmabahçe, Meclis-i Mebusan ve Kemeraltı caddelerini kullanarak Beşiktaş yönüne, Unkapanı Köprüsü istikametinden gelen sürücüler ise Tarlabaşı Bulvarı ve Refik Saydam Caddesi'ni izleyerek Cumhuriyet Caddesi ve Divan Kavşağı'na yönlendirilecek.



Şişli

Şişli'de saat 14.00 itibarıyla Vali Konağı Caddesi ile Mim Kemal Öke Caddesi kesişimi ile Abdi İpekçi Caddesi dönüşleri arası ve Abdi İpekçi Caddesi, Prof. Dr. Fevzi Fevzioğlu, Altın, Atiye ve Bostan sokaklar trafiğe kapalı olacak.

Sürücüler, Cumhuriyet, Halaskargazi, Bayıldım, Rumeli, Valikonağı ve Teşvikiye caddelerine yönlendirilecek. 



Beşiktaş

Beşiktaş'ta saat 14.00 itibarıyla Kuruçeşme Mahallesi Çağrı Sokak ve Kireçhane Sokak kesişiminden Alay Emini Sokak kesişimine değin Kuruçeşme yönü trafiğe kapatılacak ve trafik akışı Ulus Mahallesi üzerinden verilecek.

Araçlar, Yol ve Yeşilpınar sokaklar ile Ahmet Adnan Saygun Caddesi'ne sevk edilecek. 



Kadıköy

Kadıköy'de ise saat 18.00 itibarıyla Osmanağa Mahallesi'nde Söğütlüçeşme Caddesi Bestekar Dilhayat Sokağı kesişimi, General Asım Gündüz Serasker Caddesi ve General Asım Gündüz Caddesi Kırtasiyeci Sokak kesişimi trafiğe kapalı olacak.

Caferağa Mahallesi üzerinde General Asım Gündüz Caddesi'nden Şair Latifi, Dr. İlhan Ünlüler, Sakız Gülü, Nazmi Bey ve Nailbey sokakların kesişimleri ve Badem Altı Sokak'tan Dr. Esat Işık Caddesi kesişimi trafiğe kapatılacak.

Badem Altı Sokak'tan Cemal Süreyya, Gürbüztürk, Fırıldak, Dalga ve Ruşenağa sokakların kesişimleri ve Moda Caddesi kesişimi de trafiğe kapatılacak.  

Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi'nde Albay Faik Sözdener Caddesi ve Damga sokak kesişimleri, ayrıca Albay Faik Sözdener Caddesi'nden Muvakkithane ve Misbah Muayyes caddelerinin kesişim noktaları trafiğe kapalı olacak.

Rıhtım Sokak, Rıhtım Sahil ile Albay Faik Sözdener Caddesi kesişimi Moda istikameti ve Damga Sokak ile İskele Polis Merkezi Amirliği kesişiminden Moda yönüne trafik kapalı olacak.

Caddebostan Mahallesi'nde İskele Sokak ve bu güzergaha bağlanan bütün sokak ve cadde kesişimleri oluşacak yoğunluğa bakılarak trafiğe kapatılacak.

Trafik akışı, Söğütlüçeşme, Albay Faik Sözdener, Mühürdari, Dr. Esat Işık ve General Asım Gündüz caddeleri istikametlerine sevk edilecek. 

Yorumlar (0)