İmamoğlu'nu eleştirdi, "kan uyuşmazlığı var" dedi! Murat Kurum'dan açıklamalar

Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Sirkeci-Kazlıçeşme Metro Hattı Açılış Töreni'nde CHP'li İBB yönetimine verdi veriştirdi. "CHP yönetimi ile vatandaşlar arasında kan uyuşmazlığı var." diyen Kurum, "Metro inşaatlarını 2019'dan önce başlattık. Bu temellere beton bile dökmemişler. Hiçbir sözlerini tutmadılar. Son 5 senedir İstanbul fetret devrine girdi." ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 26.02.2024, 17:43 Hakan Öksüz
İmamoğlu'nu eleştirdi, "kan uyuşmazlığı var" dedi! Murat Kurum'dan açıklamalar

Sirkeci-Kazlıçeşme Metro Hattı Açılış Töreni'ne katılan AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türk yönetiminde 571 yıllık şanlı bir maziye sahip olan İstanbul, bir avuç iş bilmez tarafından heba edildi. Bu şehir, Fatih'in emanetidir. 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız ile yükseliş dönemine giren İstanbul, Avrupa’nın kültür başkentine dönüştü. Son 5 senedir İstanbul fetret devrine girdi. Hasta bir şehire dönüştürdüler İstanbul'u. Gerçek belediyeciliği özledi İstanbullu." dedi.

"CHP yönetimi ile vatandaşlar arasında kan uyuşmazlığı var"

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimi ile vatandaşlar arasında kan uyuşmazlığı olduğunu kaydeden, "Milletin kadim değerlerine yabancı bir anlayışları var. Son günlerde kendisinin programa davet edilme tartışması üzerinden bir mağduriyet algısı oluşturmaya çalıştığını görüyoruz. Daha önce Ayasofya Camii'nin açılış törenine davet edilmişti. Bu resmi davetle yapılmıştı, telefonla değil. Telefonla davet edilmediği için mazeret üreterek katılmayanlar, şimdi de başka bir programa davet meselesi üzerinden kriz üretmeye girişti." ifadelerini kullandı.

"İstanbul, tarihindeki en büyük ulaşım yatırımlarıyla buluşacak" 

İstanbul'da yaşayanların bir yılının 288 saatinin trafikte geçtiğine işaret eden Murat Kurum, "Millet trafikte ömür harcarken dönüp de bakmadılar. Çünkü kendilerinin ayları ve yılları İstanbul'un dışında geçti. Bu beceriksizlerden İstanbul halkı bezdi. İstanbul'daki trafik sorununu çözmek için ellerimizi taşın altına koyacağız. Metro inşaatlarını 2019'dan önce başlattık. Bu temellere beton bile dökmemişler. Hiçbir sözlerini tutmadılar. Bunun hesabını soracağız. 1 Nisan itibarıyla İstanbul, tarihindeki en büyük ulaşım yatırımlarıyla buluşacak." değerlendirmelerinde bulundu.

"İstanbul 5 yıldır ehliyetsizliğin pençesinde kıvranıyor"

CHP'li İBB yönetiminin sadece polemik üretmeyi bildiğine vurgu yapan Kurum, "Kendisi İstanbul'da ancak ruhu başka yerde. İstanbul 5 yıldır ehliyetsizliğin pençesinde kıvranıyor. İstanbul'u gerçek belediyecilik ile tanıştıracağız." dedi.

Yorumlar (0)