Devlet Bahçeli’nin yüzündeki morlukların nedeni ortaya çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ankara'da oy kullanırken yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı dikkat çekti. MHP kaynakları, morlukların evinde düşmesi sonucu oluştuğunu açıkladı.

GÜNDEM 31.03.2024, 18:51 Melina Ay
Devlet Bahçeli’nin yüzündeki morlukların nedeni ortaya çıktı

Yerel seçimler için oyunu Ankara’da kullanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yüzündeki morluklar ve kolundaki sargı dikkat çekti. Merak konusu olan morlukların nedenine yönelik açıklama ise, MHP kaynaklarından geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da oyunu kullandı. Ancak, Bahçeli'nin yüzündeki morluklar dikkat çekti. Yapılan açıklamada, MHP liderinin evinde düştüğü ve yüzündeki morlukların bu nedenle oluştuğu belirtildi.

"Hayırlara vesile olsun"

Seçimden sonra açıklamalarda bulunan Bahçeli, “Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

Omzu Parti Kurultayı öncesinde olmuş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Mart'ta Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda omuz askısı takarak sahneye çıkmıştı. Partinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Bahçeli'nin omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme yaşadığı belirtilerek, kendisine geçmiş olsun dilekleri iletilmişti.

Yorumlar (0)