Dehşet olay! Boşandığı eşini vurup intihar etti

Sancaktepe'de boşandığı eşi ile düğünde karşılaşan Mehmet Bahşi, eski eşi Çiğdem A.'ya silahla ateş ettikten sonra intihar etti.

GÜNDEM 15.04.2024, 01:55 15.04.2024, 17:53 Buse Önder
Dehşet olay! Boşandığı eşini vurup intihar etti

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesine bağlı Merve Mahallesi'nde, akşam saatlerinde üzücü bir olay meydana geldi. İddialara göre, akrabalarının düğününe katılmak üzere olan Mehmet Bahşi, eski eşi Çiğdem A. ile karşılaştı. Karşılaşmanın ardından aralarında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle, Mehmet Bahşi yanında bulunan bir silahı çıkararak Çiğdem A.'nın başına ateş etti. Olayın şokunu yaşayan Çiğdem A. yere düşerken, Mehmet Bahşi ise aynı silahı kendi başına doğrultarak intihar etti.

Mehmet Bahşi hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan Mehmet Bahşi ve Çiğdem A. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak, Mehmet Bahşi, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiğdem A. ise Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ancak, durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı.

Yorumlar (0)