Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika KAAN müjdesi: İşte filoya gireceği tarih

Elazığ'da düzenlenen mitingde hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Beşinci nesil savaş uçağımız KAAN'ı 2028'de savaş uçağı filomuza dahil edeceğiz” dedi.

GÜNDEM 06.03.2024, 18:45 Şeyda Gül
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan son dakika KAAN müjdesi: İşte filoya gireceği tarih

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda beşinci nesil savaş uçağı KAAN’ın gökyüzüyle buluştuğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bu alanda dünyanın ilk dört ülkesi arasında yer aldığını söyledi. “KAAN uçuyor, gökle buluştu. KAAN nerede bu CHP ya? Nerede diğerleri?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2028 yılında KAAN'ı savaş uçağı filosuna dahil etmeye başlayacaklarının müjdesini verdi.

Ülke ve millet düşmanlarına kaçtıkları dağları dar ediyoruz

31 Mart'ta bir kez daha vatandaşın desteğine ihtiyacı olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gakkoşlar'dan aynı güçlü duruşu 31 Mart'ta da beklediklerini belirtti. “Bu meydan bana Elazığ'ın gümbür gümbür geleceğini söylüyor. Elazığ, yüksek oranda oy vererek yine tarih yazacağına inanıyorum” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaştan aldığı güçle ülke ve millet düşmanlarına kaçtıkları dağları, saklandıkları mağaraları dar ettiklerini söyledi. Sınırların veya hudutların dışında nerede terörist varsa hepsinin tepesine bindiklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir dönem teröristlerin cirit attığı dağlarda, Cudi'de, yaylalarda bugün ülkemizin ve dünyanın farklı köşelerinde turistlerin korkusuzca gezebildiğini vurguladı.

Terörle mücadeleyi artık sınırlarımızın ötesine taşıdık

Girilemez denilen ne kadar yer varsa hepsine girdiklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yılın 365 günü 7/24 operasyonların devam ettiğini kaydetti. Terörle mücadeleyi artık sınırların ötesine taşıdıklarını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sınırlarımız ötesindeki terör yuvalarını da kurutuyoruz. Birilerinin kürdistan kurma hayali vardı bu hayalleri yırtıp attık. Emperyalistlerin tetikçiliğini yapan, kiralık katil sürülerinin tümünü er ya da geç mutlaka kurutacağız” şeklinde konuştu.

Söz konusu vatanımızın bekası ise kimseyi gözümüz görmez

Bizi bölmeye çalışanlardan bunun hesabını misliyle sorduklarını ve soracaklarını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ’ın terörle mücadelede en çok şehit verilen şehirlerin arasında yer aldığını söyledi. Yıllarca, kahramanca mücadele ettiklerini vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbim hepsinden razı olsun. Ruhları şad olsun. Cennetim vatanımızı alçaklara uğratmadılar. Türkiye üzerinde ameliyat yapılmasına müsaade etmediler. Elazığlı yiğitlerimize olan minnet borcumuzu inşallah terörü bitirerek ödeyeceğiz. Türkiye hiç olmadığı kadar azimli, kararlı ve dirayetlidir. Söz konusu vatanımızın bekası, devletimizin bütünlüğü, milletimizin huzur ve emniyetiyse bizim kimseyi gözümüz görmez” dedi.

Yorumlar (0)