Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, 2 terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçlerinin terör ile mücadele operasyonları aralıksız devam ediyor. Şırnak'ın Beytüşşebap kırsalında gerçekleştirilen operasyonda 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

GÜNDEM 10.08.2023, 15:44 10.08.2023, 16:07
Bakan Yerlikaya: Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, 2 terörist etkisiz hale getirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beytüşşebap kırsalında "Şehit Jandarma Er Yusuf Aktan Operasyonu" düzenlendiğini ve operasyon kapsamında 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonların son terörist etkisiz hale getirilinceye devam edeceğini vurguladı ve şu ifadeleri kullandı:

"Şırnak İl Jandarma Komutanlığımız tarafından yapılan istihbarat çalışması neticesinde; Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığımız ile Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığımızın idaresi ve sevkinde Şırnak İl Jandarma ve Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanlıkları tarafından, Hava Kuvvetleri Komutanlığı uçakları, J-SİHA ve Atak Taarruz Helikopterleri desteğinde Beytüşşebap kırsalında JÖH, JOPER, Jandarma Komando ve Güvenlik Korucusu Timlerinin katılımıyla Şehit Jandarma Er Yusuf AKTAN operasyonu gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonu gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ederim. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek."

Yorumlar (0)