Bakan Güler’den ‘Kanıt Belgeseli’ açıklaması: Katliamı gözler önüne seriyor

Kanıt belgeselinin Gazze'de yaşanan katliamı gözler önüne sererek önemli bir misyonu yerine getirdiğini ifade eden Savunma Bakanı Yaşar Güler, “Tarihi bir vesika niteliği taşıdığına yürekten inanıyorum” dedi.

GÜNDEM 17.04.2024, 23:50 Şeyda Gül
Bakan Güler’den ‘Kanıt Belgeseli’ açıklaması: Katliamı gözler önüne seriyor

Anadolu Ajansının (AA), İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarını tüm açıklığıyla ortaya koyan "Kanıt" belgeselinin galası dolayısıyla AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz'e mesaj gönderen Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, önemli değerlendirmelerde bulundu. Mesajında AA'nın kurulduğu günden bu güne doğru ve tarafsız haberciliğiyle dünya basınında prestijli bir yer edindiğini belirten Bakan Güler, “İsrail'in Gazze'de işlediği savaş suçlarına tüm dünya basınının sessiz kaldığı bir zamanda, mazlum Filistin halkının sesinin duyurulması için Ajansımızın ortaya koyduğu çabalar her türlü takdirin üzerindedir” ifadelerini kullandı.

Belgeselde emeği geçenlere teşekkür mesajı

Kanıt belgeselinin Gazze'de yaşanan katliamı gözler önüne sererek önemli bir misyonu yerine getirdiğine ve tarihi bir vesika niteliği taşıdığına yürekten inandığını dile getiren Bakan Güler, bu vesileyle Gazze'de hayatını kaybeden Filistinlilere bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Bakan Güler, “Başta şahsınız olmak üzere belgeselin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor Anadolu Ajansının tüm seçkin personeline sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)