Bakan duyurdu! Organize suç örgütü çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Mahzen-6” operasyonlarında elebaşılığını Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı organize suç örgütünün çöketildiğini açıkladı.

GÜNDEM 08.03.2024, 09:44 09.03.2024, 08:46 Buse Önder
Bakan duyurdu! Organize suç örgütü çökertildi

Yalova'da eş zamanlı olarak düzenlenen “Mahzen-6” operasyonlarında, zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu'nun liderliğini yaptığı Organize Suç Örgütü'nün çökertildiği bildirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonlar sonucu elebaşının da aralarında olduğu 15 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Yalova'da eş zamanlı olarak düzenlenen 'Mahzen-6' operasyonlarında, zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu'nun liderliğini yaptığı Organize Suç Örgütü başarıyla çökertildi. Operasyonlar neticesinde, elebaşının da aralarında bulunduğu toplam 15 şüpheli yakalandı. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; organize suç örgütlerine, zehir tacirlerine, halkımızın huzurunu bozanlara hayatı dar edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu satmayı planlıyorlardı.

Açıklamada, Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucu, Armutlu ilçesinde örgüt üyelerinin uyuşturucu dağıtımını yaygınlaştırarak turizm sezonunda satmayı planladıklarının tespit edildiği belirtildi.

Operasyonlar sonucunda ruhsatsız tabancalar, pompalı tüfek ve av tüfekleri, çok miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda fişek ve dolu kartuşa el konuldu. Ayrıca operasyonları gerçekleştiren polis ekipleri tebrik eden Yerlikaya, milletin dualarıyla desteklendikleri vurgulandı.

Yorumlar (0)