Aydos ormanında yangın!

Aydos Ormanı'nda çıkan yangın, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince söndürüldü.

GÜNDEM 12.04.2024, 19:56 15.04.2024, 09:35 Buse Önder
Aydos ormanında yangın!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesi sınırları içerisinde bulunan Aydos Ormanı'nda, saat 18.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Edinilen bilgilere göre, yangın hızla yayılmaya başladı.

Pendik, Kartal, Sancaktepe ve Sultanbeyli ilçeleri sınırları içinde yer alan Aydos Ormanı'nın Sultanbeyli'de kalan kısmında, saat 18.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Edinilen bilgilere göre, yangın hızla yayılmaya başladı. Yangının başlaması üzerine bölgeye hızla intikal eden itfaiye ekipleri, yangına müdahale etmek için çalışmalara başladı. İtfaiye görevlilerinin yanı sıra Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

Kısa sürede söndürüldü

Kısa sürede yangının kontrol altına alınarak söndürüldüğü bildirilirken, bölgede soğutma çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Olay yerindeki yetkililer, yangının büyümeden kontrol altına alınmasında ekiplerin hızlı müdahalesinin etkili olduğunu belirtti. Şu ana kadar herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı bilgisi verildi.

Yorumlar (0)