AK Parti'de kritik toplantı! Çelik'ten "Kabine'de değişim" açıklaması

Seçim sonrası AK Parti'de ilk defa Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı yapılıyor. Toplantıdan "Kabine değişikliği" sonucu çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kabine'de değişiklik olacak mı? sorusunu yanıtladı.

GÜNDEM 17.04.2024, 18:56 Hakan Öksüz
AK Parti'de kritik toplantı! Çelik'ten "Kabine'de değişim" açıklaması

31 Mart yerel seçimlerinde CHP'nin ardından ikinci olan ve pek çok belediyeyi kaptıran AK Parti'de kritik gün geldi çattı. Yerel seçimler sonrası ilk defa Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı yapılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlı ettiği toplantıda gündemin pek çok sıcak başlığının ele alınacağı kaydedildi.

"Kabine'de değişiklik olacak" iddiasını yanıtladı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, toplantı hakkında açıklamalar yapmak için kameraların karşısına geçti. Seçim sonuçlarının Kabine'de değişikliğe yol açıp açmayacağı sorusunu yanıtlayan Çelik, "Seçimin sonuçlarını masaya yatırıyoruz. Bunun siyasal sonuçlarının ne olacağına dair değerlendirme aşamasındayız. Vatandaşlarımız hangi tavrımızı beğendiyse o kısmımızı güçlendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Şimşek ile ilgili iddialar

Son zamanlarda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili ortaya atılan iddialara değinen Çelik, "Mehmet Bey, ekonomi programımızı yürütüyor. Onunla ilgili ortaya atılan bazı spekülasyonlar var. Sayın Cumhurbaşkanımız, ekonomi programı konusunda Mehmet Bey'e tam destek veriyor." dedi.

Yorumlar (0)