Ağrı Dağı'na Ermenistan sürprizi! Çok yakında...

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Dağı'nın Ermenistan'a bakan yönüne Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının yansıtılacağını açıkladı. Sayan ironik bir de mesaj paylaşarak, "Umarım cephedeki Ermenistan'a moral olur (!) dedi."

GÜNDEM 04.11.2020, 20:03 05.11.2020, 12:20
Ağrı Dağı'na Ermenistan sürprizi! Çok yakında...

Ermenistan tarafından Azerbaycan topraklarına saldırı düzenlenmesi sonrasında Azerbaycan ordusu 27 Eylül tarihinde topraklarını geri almak amacıyla bir operasyon başlattı. Operasyonla 4'ü şehir olmak üzere toplamda 201 yerleşim yeri ele geçirildi ve harekata Türkiye'de dahil birçok ülkeden gösteri ve eylemlerle destek geldi.

Ağrı Dağı'na Türkiye ve Azerbaycan bayrağı...

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımda Ağrı Dağı'na resmedilmiş Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının bulunduğu paylaşımda dağa Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının yansıtalacağı projeyi paylaştı.

Sayan'dan anlamlı mesaj

Başkan Sayan, Ermenistan'dan da görülen Ağrı Dağı'nda iki yönden de bakıldığında Türkiye ve Azerbaycan bayraklarının görüleceğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:
"Belediyemiz hızlı bir çalışma gerçekleştiriyor. Yakın zamanda Ağrı Dağı'nın Ermenistan tarafında bakan yönünde bu görüntüyü göreceksiniz. Umarım cephede bulunan Ermenistan'a moral olur (!)"

Yorumlar (0)