4 ilde "Kafes" operasyonu: Organize suç örgütünün elebaşları yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Yalova merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-47' operasyonlarında, bölgede "Çakar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

GÜNDEM 25.02.2024, 09:59 25.02.2024, 10:00 Şeyda Gül
4 ilde "Kafes" operasyonu: Organize suç örgütünün elebaşları yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni bir organize suç örgütünün daha çökertildiğini duyurdu. “Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Suçta kibirlenenlere, halkımızın huzurunu kaçıranlara, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız” ifadelerini kullanan Bakan Yerlikaya, hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, tek tek kafese koyacaklarını ifade etti.

Örgütün elebaşları yakalandı

Yalova merkezli 4 ilde eş zamanlı olarak 'Kafes-47' operasyonları düzenlendiğini dile getiren Bakan Yerlikaya, operasyon kapsamında bölgede "Çakar" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğinin bilgisini verdi. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda elebaşları Yılmaz ve Erdem Çakar'ın da aralarında bulunduğu 8 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Çok sayıda senet ele geçirildi

Bakan Yerlikaya, "Çakar" olarak bilinen Organize Suç Örgütü üyesi şüphelilerinin yakalandığı operasyonda ele geçirilenleri şu şekilde paylaştı;

  • 4 adet ruhsatsız tabanca,
  • 2 adet kurusıkı tabanca,
  • 2 adet av tüfeği,
  • Çok miktarda Türk Lirası ile
  • Çok sayıda senet, çek, tapu ve dijital materyale el konuldu.

Yorumlar (0)