THY, dijital ürünü 'TK Cüzdanı' hizmete sundu

Türk Hava Yolları (THY), dijital alanda sunduğu hizmetlere bir yenisini ekleyerek TK Cüzdan uygulamasını kullanıma açtı. Miles&Smiles üyeleri için tasarlanan bu uygulama, ödeme ve iade süreçlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

EKONOMİ 09.02.2024, 11:49 10.02.2024, 08:33 Buse Önder
THY, dijital ürünü 'TK Cüzdanı' hizmete sundu

Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu şirketi olan THY, mobil uygulama ve web sitesi üzerinden satın alınan biletler ve ek hizmetlerin iadesinde TK Cüzdan'ı kullanarak yolcularına avantajlı bir teklif sunuyor. TK Cüzdan üzerinden yapılan iade işlemlerinden elde edilen TK Paralar, dört farklı para birimi seçeneği ile (Türk Lirası, Euro, Amerikan Doları ve İngiliz Sterlini) hızlı ve güvenli bir şekilde kullanılabilecek.

‘Yolcularımızın seyahatlerini kolaylaştıracağız’

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Ahmet Olmuştur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Dijitalleşme hedeflerimiz doğrultusunda kendimizi sürekli geliştirerek, yolcularımızın seyahatlerini kolaylaştıracak uygulamaları hayata geçirmek için çalışmaktayız. Hizmetlerimizi daha ulaşılabilir kılarak misafirlerimizin seyahat deneyimlerine konfor katacak yenilikler sunmaya devam ediyoruz. Türk Hava Yolları mobil uygulaması ve web sitesi üzerinden kullanılan dijital hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek TK Cüzdan’ı dijital ödeme yöntemlerimiz arasına aldık” dedi.

Yorumlar (0)