Bakanlıktan maaş açıklaması: Ödeme tarihi belli oldu

Memur ve sözleşmeli personeli yakından ilgilendiren maaş açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı sebebiyle ödemelerin erken yapılacağı kaydedildi. İşte ödeme tarihleri…

EKONOMİ 01.04.2024, 17:35 Şeyda Gül
Bakanlıktan maaş açıklaması: Ödeme tarihi belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı nedeniyle maaş işlemlerinin erken tamamlanacağı kaydedildi. Maaşların tam zamanında yatacağı belirtilen Hazine ve Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü, Memur, Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel ile 4/B Sözleşmeli Personelin Nisan/2024 Ayı Maaş/Ücretlerinin Zamanında Ödenmesine ilişkin duyurusunun detayları belli oldu. Kamu personelinin 8 Nisan Pazartesi günü tam gün, 9 Nisan Salı günü ise yarım gün idari izinli sayılacağı belirtilen açıklamada, Hazine'den nakit talebinin en geç 05 Nisan 2024 tarihinde Cuma günü saat 15.30'a kadar yapılması gerektiği ifade edildi.

8 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar merkezden gönderilecek

Bakanlıktan yapılan açıklamada, “maaş ödemeleri Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Akbank, İş Bankası, Yapı ve Kredi Bankası, Garanti Bankası, Türkiye Ekonomi Bankası (TEB), ING Bank A.Ş, QNB Finansbank, Ziraat Katılım Bankası, Türkiye Finans Katılım Bankası ve Vakıf Katılım Bankası Şubelerinden yapılan harcama birimlerinin maaş banka listeleri bankalara, 05.04.2024 Cuma günü saat 16.00'da; 08.04.2024 Pazartesi günü yine saat 16.00'da merkezden gönderilecektir” denildi.

Yorumlar (0)