Bakanlık son dakika duyurdu: 158 personel istihdam edilecek

Tarım ve Orman Bakanlığınca yayımlanan ilana göre, bakanlık bünyesinde istihdam edilecek 158 tarım ve orman uzman yardımcısının istihdam edileceği kaydedildi. Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda başvuruların 8-29 Ocak tarihleri arasında yapılabileceği kaydedildi.

EKONOMİ 26.12.2023, 14:30 27.12.2023, 12:51 Şeyda Gül
Bakanlık son dakika duyurdu: 158 personel istihdam edilecek

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Resmi Gazete yayımlanan ilanına göre, bakanlığın çeşitli bölümlerine 158 tarım ve orman uzman yardımcısı alınacak. Alımlar, çeşitli lisans programlarından yarışma sınavıyla yapılacak ve söz konusu sınav, yazılı ve sözlü olmak üzere 2 aşamalı olarak düzenlenecek. Sınava girmek isteyen her aday, belirtilen alanlardan sadece birine başvurabilecek.

Başvuru tarihi belli oldu

Yarışma sınavı için 8-29 Ocak 2024 tarihlerinde başvurunun yapılacağı kaydedildi. Adaylar başvurularını https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresi üzerinden gerçekleştirebilecek.

23 Mart'ta Ankara’da test yöntemiyle gerçekleşecek sınavın yazılı aşamasında başarılı olanlar arasından en yüksek puandan başlanarak, alınacak personel sayısının 4 katı kadar aday sözlü sınava çağrılacak.

Başarılı adayların listesi, Bakanlığın resmi internet sitesinden ilan edilecek ve bu ilan, tebliğ yerine geçecek.

Yorumlar (0)