Valilik duyurdu: 5 ilçede yarın okullar tatil!

Antalya Valiliği, kentte aralıksız süren sağanak yağışlar nedeniyle yarın (14 Şubat Çarşamba) 5 ilçede okulların tatil edildiğini duyurdu. Hangi kamu personellerinin idari izinli sayılacağı da sıralandı.

EĞİTİM 13.02.2024, 18:09 14.02.2024, 16:21 Hakan Öksüz
Valilik duyurdu: 5 ilçede yarın okullar tatil!

Antalya'da dün geceden beri süren kuvvetli yağışlar, taşkın ve sellere sebep oldu. Yağışların bu akşan ve gece saatlerinde de etkisini sürdüreceği bildirildi. Meteoroloji'den alınan verilere göre yarın da etkili olacak kuvvetli yağış, kentte günlük hayatı olumsuz etkileyecek.

Okulların tatil edileceği ilçeler

Antalya Valiliği, aralıksız devam eden yağışlar nedeniyle alınan bir kararı açıkladı. Kente bağlı Döşemealtı, Muratpaşa, Aksu, Konyaaltı ve Kepez ilçelerinde 14 Şubat Çarşamba günü okulların tatil edildiği bildirildi.

İdari izinli sayılacak kamu personelleri sıralandı

Olumsuz hava şartları nedeniyle 0-6 yaş arası çocuğu bulunan kadın kamu personellerine de gün doğdu. Söz konusu şarta uyan kamu kurumlarında görevli kadın personeller, 14 Şubat Çarşamba günü idari izinli sayılacak. 

Kronik hastalığı bulunanların yanı sıra Antalya'nın bu 5 ilçesindeki kamu kurumunda görevli hamile ve engelli personellerin de izinli sayılacağı vurgulandı.

Yorumlar (0)