Öğrencilere müjdeli haber geldi: Sınav ücretleri…

Aksaray'dan sonra Erzincan'dan da öğrencilere güzel haber geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, yaptığı açıklamada TYT ve AYT sınav ücretinin valilik tarafından üstlenileceğini duyurdu.

EĞİTİM 16.01.2024, 09:13 16.01.2024, 16:07 Şeyda Gül
Öğrencilere müjdeli haber geldi: Sınav ücretleri…

Kentte gezerek vatandaşın sorunlarını dinleyen Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, karşısına çıkan 12. sınıf öğrencileriyle sohbet etti. Öğrencilerin istek ve taleplerini dinleyen Vali Aydoğdu’ya, bir öğrenci Aksaray Valiliği’nin YKS sınavına girecek öğrencilerin sınav ücretlerini karşıladığını duyurduğunu hatırlattı. Aynı uygulamayı Erzincan’da da istediklerini söylemeyen öğrencinin ardından Vali Aydoğdu, önce öğrencilerden ders çalışma sözü aldı, ardından müjdeyi verdi.

Sizler, sadece hayallerinize ve ideallerinize odaklanın

“Gençlerimiz, sizin için güzel bir haberimiz var” diyen Vali Aydoğdu, Erzincan genelinde YKS’ye girecek 12. sınıf öğrencilerinin TYT ve AYT sınav ücretlerini valilik tarafından üstlenileceğini söyledi. “Yeter ki siz çalışın. Bu adım, sizin eğitim yolculuğunuzda bize düşen küçük ama önemli bir katkı” diyen Vali Aydoğdu, öğrencilerin sadece hayallerine ve ideallerine odaklanmaları gerektiğini söyledi. Vali Aydoğdu, “Çünkü biz, gençlerimizin bugünlerine, yarınlarına inanıyor, onların her adımında yanlarında olmayı en değerli vecibelerden biri görüyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)