Rap dünyası karıştı! 50 Cent'e tecavüz ve saldırı suçlaması

Ünlü rapçi Sean "Diddy" Combs, insan kaçakçılığı, fuhuş, saldırı, cinsel taciz gibi suçlamalarla anılmasının ardından 2000'lerin başında önemli bir figür olan 50 Cent, tecavüz suçlamasıyla dikkatleri üzerine çekti.

DÜNYA 29.03.2024, 15:04 30.03.2024, 17:40 Buse Önder
Rap dünyası karıştı! 50 Cent'e tecavüz ve saldırı suçlaması

Ünlü rapçi Diddy'nin (Puff Daddy), son dönemde çeşitli suçlamalarla gündeme gelmesi rap dünyasında büyük yankı uyandırmıştı. "Last Night", "Coming Home", "Bad Bod for Life" gibi hit parçalarıyla tanınan Diddy'nin Miami ve Los Angeles'taki evlerine yapılan baskınlar, cinsel taciz, tecavüz, seks ticareti ve insan kaçakçılığı gibi suçlamalarla ilişkilendirildi. Ancak rapçi tüm suçlamaları reddetmişti.

Bu suçlamaların arasında, Diddy'nin eski sevgilisi Cassie'nin kasım ayında geçen yıl rapçi hakkında şikayette bulunması da yer almıştı. Cassie, 2018'de ilişkilerini sonlandırmaya çalıştıktan sonra Diddy tarafından tecavüze uğradığını iddia etmişti.

Rap dünyasında ikinci bir iddia ise, 50 Cent için geldi. 50 Cent’in eski sevgilisi Daphne Joy da rapçiye tecavüz ve fiziksel şiddetle suçlamalarda bulundu.

Oğlunun velayetini istemişti

Rapçi Diddy'nin evine yapılan baskının ardından Daphne Joy'un adı da davada yer almıştı. Bu durum, 50 Cent'in oğullarının tek velayetini almak için başvuruda bulunmayı planladığını ortaya çıkardı.

Daphne Joy, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Güvenliğimiz tehlikeye girene kadar her şey sizin için şakadan ibarettir, ki bu şu anda oluyor. İnsanların hayatlarına gerçek bir yıkım ve kaos yaşatıyorsunuz. Oğluna baba olma fırsatı vermek için New York'a taşındık. Onu 2 yıl içinde 10 kez görmüşsündür. Oğlumuza, senin asla hak etmediğin bir imajı savunmaktan ve korumaktan yoruldum” ifadelerini kullandı.

‘Son kez kalbimizi kırdın’

Joy, sözlerine "Bana tecavüz etmek ve fiziksel olarak taciz etmek gibi gerçek kötü eylemlerinize odaklanalım. Bana karşı yaptığın bu son ve son asılsız saldırılarla, bir baba olarak ailemizi koruman konusunda sana duyduğum son umudu da kalıcı olarak yok ettin. Son ve son kez kalbimizi kırdın" diye devam etti.

İddialara yanıt geldi

Ünlü rapçinin ise bu iddialara cevabı gecikmedi. 50 Cent, "On iki yaşındaki oğlumun annesi Daphne Joy ile ilgili son dönemde ortaya atılan rahatsız edici iddialar, oğlum Sire'ı koruma adına hukuki adımlar atmam gerektiğini açıkça gösterdi. Daphne Joy'un temelsiz suçlamaları, oğlumun velayetini tek başıma almayı kararlaştırmamın nedenini doğrulamaktadır. Oğlum Sire, benim önceliğimdir ve onu güvenli bir ortamda tutma konusunda kararlıyım” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar (0)