Hasta sandığı kirpiyi veterinere götürünce gerçek ortaya çıktı

İngiltere'de bir yaşlı hayvansever, bulduğu kirpiyi veterinere götürdü. Kirpinin uzun bir süre yemek yememesi ve hareket etmemesi üzerine kadın, onun hasta olduğunu düşündü ve gerçeği veterinere danışarak öğrendi.

DÜNYA 27.03.2024, 13:38 28.03.2024, 09:10 Buse Önder
Hasta sandığı kirpiyi veterinere götürünce gerçek ortaya çıktı

İngiltere'de yaşlı bir kadın, yolda bulduğu bir yavru kirpiye yardım etmeye çalışırken beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. İlk olarak kirpiyi güvenli bir yere alan kadın, onu kedi maması ile beslemeye çalıştı. Ancak gece boyunca kirpinin yemek yememesi ve hareket etmemesi üzerine kadın, kirpinin hasta olabileceğinden endişe etti ve bir veterinere götürdü.

Veteriner Janet Kotze, yaşlı kadının kirpinin gerçekte bir kirpi olmadığını öğrendiğinde şaka yapıldığını zannettiğini belirtti. Kotze, kadının gerçekten doğru bir şey yapmaya odaklandığını ve durumu ciddiye aldığını söyledi.

Hastanede sosyal medya üzerinden paylaştı

Yaban Hayatı Hastanesi'nin Facebook sayfasında paylaşılan bir gönderide ise, yaşlı kadının nazik bir ruha sahip olduğu ve yavru bir kirpiyi kurtardığını düşündüğü ancak aslında bir şapkanın kabarık bir ponponu olduğunu keşfettikleri belirtildi.

Gönderide, kirpinin görülmesinin bir şeylerin ters gittiğinin bir işareti olduğu vurgulanarak, insanların kirpileri sıcak bir kutuya koyup veterinere başvurmaları gerektiği hatırlatılarak kirpilerin güvende tutulması çağrısı yapıldı.

Yorumlar (0)