Beyaz Saray sözcüsü yaralandı!

Beyaz Saray’ın yeni Sözcüsü Stephanie Grisham, Trump ile Kim'in görüşmesi sırasında Amerikalı ve Kuzey Koreli gazeteciler arasında çıkan kavgada yaralandı.

DÜNYA 30.06.2019, 16:47
Beyaz Saray sözcüsü yaralandı!

Beyaz Saray’ın yeni SözcüStephanie Grisham’ın, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un görüşmesi sırasında Amerikalı ve Kuzey Koreli basın mensupları arasında çıkan kavgada yaralandığı açıklandı.

Beyaz Saray’ın CNN muhabiri Jim Acosta’nın Twitter’dan yaptığı paylaşıma göre, yeni Beyaz Saray Sözcüsü Stephanie Grisham, ABD Başkanı Donald Trump ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’u görüntülemeye çalışan Amerikalı ve Kuzey Koreli gazeteciler arasındaki itişme sırasında yaralandı.

Acosta, bir kaynağın Beyaz Saray’ın yeni Sözcüsü Stephanie Grisham’ın vücudunda morarmanın meydana geldiğini söylediğini aktardı.

ABD Başkanı Donald Trump, Kore sınırındaki Askerden Arındırılmış Bölge'yi ilk kez ziyaret ederek, ABD tarihine geçmişti. Dün 'görüşüp merhaba deme' çağrısı yaptığı Kuzey Kore lideri Kim'le sınırda tokalaştı, Kuzey Kore tarafına geçti. Böylece ilk kez bir Amerika Birleşik Devletleri başkanı görevdeyken Kuzey Kore'ye adım atmış oldu. Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Kuzey Kore ve Güney Kore liderleri de ilk kez yan yanaydı.

Yorumlar (0)