BBC'nin ünlü sunucusundan acı haber geldi

Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'nda kaybolan BBC'nin ünlü sunucusu Michael Mosley'in (67) cansız bedeni günler sonra bulundu.

DÜNYA 10.06.2024, 00:41 10.06.2024, 09:46 Melina Ay
BBC'nin ünlü sunucusundan acı haber geldi

Yunanistan'ın Sömbeki (Simi) Adası'nda geçtiğimiz çarşamba günü kaybolan İngiliz televizyon sunucusu Dr. Michael Mosley'den üzücü haber geldi. 67 yaşındaki Mosley'in cesedi, yapılan arama çalışmaları sonucu bulundu. 5 Haziran'da sıcak havada tek başına sahil boyunca yürüyüş yaparken kaybolan ünlü sunucu için yoğun bir arama operasyonu yürütülüyordu.

Olayın öncesinde yaşananlar

Polis yetkilileri, aralıklı oruç diyeti konusunda uzman olan ve tavsiyeleriyle tanınan deneyimli doktorun, en son 5 Haziran Çarşamba günü saat 13.30'da Agios Nikolaos plajı ile Pedi köyü arasındaki kayalık bir yolda kısa bir yürüyüş yaparken görüldüğünü belirtti.

Polis, itfaiye, sahil güvenlik ve gönüllüler, 40 dereceyi bulan sıcaklıkta Doğu Ege'nin dağlık bölgelerinde Mosley'i aradı. Arama çalışmaları sırasında helikopter, insansız hava araçları ve bir kurtarma köpeği de kullanıldı.

Yirmi yıldır İngiliz televizyonlarının vazgeçilmezi olan Mosley'in hayatta kalamadığına dair korkular artıyordu. Ayrıca cep telefonunun yanında olmaması izini sürmeyi zorlaştırıyordu.

Kötü haber duyuruldu

İngiliz kamu yayıncısı BBC'de programlar yapan ve Daily Mail'de sağlık köşe yazıları yazan Michael Mosley'nin ailesine acı haber ulaştı. Mosley'nin cansız bedeni Yunanistan'ın Simi adasında bir mağarada bulundu.

Yorumlar (0)