En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

"Arıza kimde diye düşündüm, arıza arabada" diyerek evin duvarına astı

YAŞAM 27.02.2024, 10:03

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaşayan Mehmet Aydın, sürekli kazaya karışması nedeniyle otomobilini cezalandırmak istedi. Akıl almaz bir yöntem seçen aydın arabayı 2 yıl asılı bir şekilde tutacağını söyledi.

Alanya Sugözü Mahallesi Kütürüp mevkisinde yaşayan 47 yaşındaki Mehmet Aydın, geçtiğimiz gün otomobiliyle kazaya karışması üzerine ehliyeti elinden alınınca vinç yardımıyla iki katlı müstakil evinin çatısından halatla aracını binanın dışına asma kararı aldı.

‘Her yere çarptığı için ceza verdim’

Yaklaşık bir ton ağırlığındaki 32 yaşındaki otomobili duvarda asılı görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı.

Görenleri hayrete düşürecek şekilde duran otomobilinin kazaya karışmadığını iddia eden Aydın, başka araçlara ve duvarlara çarpması sebebiyle otomobilini iple bağlama şeklinde bir ceza verdiğini söyledi.

"Arıza kimde diye düşündüm, arıza arabada"

Otomobilin kimseye bir zararı olmadığını söyleyen Aydın, otomobilin içinde bir şeye ihtiyacı olduğu zaman merdiveni kullandığını söyledi.

Zaman zaman asılı şekildeki otomobilinden müzik dinleyen Aydın, gelen tepkilerle ilgili ise, "Otomobilimle küçüklü kazalara karıştım. Bir ay önce ehliyetim gitti. Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde. O yüzden astım otomobilimi. 4 gündür, 200 bin lira karım var" dedi.

Yorumlar (0)