habernediyor.com

Türkiye genelinde yol çalışmaları!

YAŞAM

Türkiye genelinde birçok kara yolunda yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor. İşte ülke genelinde çalışma yapılan güzergahlar...

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun İzmit Doğu-Adapazarı kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple 08.00-18.00 saatlerinde otoyolun İzmit-Adapazarı yönü ulaşıma kapatılıyor. Sürücüler İzmit Doğu Kavşağı'ndan D-100 yoluna yönlendiriliyor, Adapazarı Kavşağı'ndan yeniden otoyola giriş yapabiliyor.

Muğla-Denizli yolunun 10-11. kilometrelerinde heyelan ıslah çalışmaları, Akçakoca-Düzce yolunun 18-20. kilometrelerinde üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü şekilde sağlanıyor.

Arhavi-Hopa yolunun 8-10. kilometrelerindeki Arhavi Tüneli'nde yapılacak bakım ve onarım çalışması sebbeiyle bugün 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım tek şeritten kontrollü verilecek.

İyidere-Rize-Ardeşen yolunun 43-45. kilometrelerindeki Çayeli Tüneli'nde bakım ve onarım çalışması sebebiyle bugün 08.00-17.00 saatlerinde ulaşım kontrollü olarka verilecek.

Bodrum-Milas yolunun 21-24. kilometrelerinde menfez yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle bugün 08.00'den itibaren yol ulaşıma kapatıldı. Bu kesimde trafik akışı çift yönlü olarak Torba Kavşağı-Yalı istikameti, Kızılağaç yolundan veriliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.