habernediyor.com

"Nihat Hatipoğlu yoğun bakımda" iddialarına yanıt!

YAŞAM

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle yoğun bakımda olduğu iddia edilen Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi. Hatipoğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi. 

Nihat Hatipoğlu, Twitter hesabından iki gün önce yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandığını ve evde tedavi altında olduğunu bildirmişti. 

Bunun üzerine dün Nihat Hatipoğlu'nun yoğun bakım servisine alındığı iddia edilmişti. 

Nihat Hatipoğlu'nun oğlu olan Osman Hatipoğlu, söz konusu iddialara ilişkin açıklamada bulundu. 

Nihat Hatipoğlu'nun sağlık durumunun birkaç gün öncesine göre daha iyi olduğunu belirten Osman Hatipoğlu, böylece iddiaları yalanlamış oldu.

Osman Hatipoğlu, babasının iyileşme aşamasına geçtiğini ve evin içerisinde gezmeye başladığını, bu konuda yeni paylaşımlar yapacaklarını ifade etti.

Sosyal medya platformlarında Nihat Hatipoğlu'nun yoğun bakıma kaldırıldığına dair iddiaların doğru olmadığına dikkat çeken Osman Hatipoğlu, babasının yoğun bakım servisinde değil evde olduğunu ve sağlık durumunun da iyiye gittiğini belirtti.

Osman Hatipoğlu, babasına ilişkin yalan haberler yapıldığını ve sağlık durumunun kötü gösterildiğini belirterek, bu haberlerin asla doğru olmadığına dikkat çekti.

Herkesin duasını beklediklerini aktaran Nihat Hatipoğlu, babasının selamlarını iletti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.