habernediyor.com

Meteoroloji paylaştı: Yağışlı hava için geri sayım başladı

YAŞAM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 5 günlük hava tahmini verileri paylaşıldı. Buna göre, yurt genelinde beklenen yağışın salı gününde Marmara’dan başlayarak perşembe gününe kadar sis ile beraber Türkiye’nin birçok kesiminde etkisini göstereceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen son incelemelere göre, yurdun batı taraflarının çok ve parçalı bulutlu, Kıyı Ege ile Manisa çevreleri ile Marmara’nın batısı sağanak yağışlı ve yağmurlu, diğer bölgelerin açık ve az bulutlu olması bekleniyor. Doğu ve iç taraflarda ise sis ve yer yer pus görüleceği tahmin ediliyor.

Sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek

Hava sıcaklıklarında büyük bir farklılık görülmeyeceği, yurt genelinde havanın mevsim normallerinde seyretmesi bekleniyor.

Rüzgarın çoğunlukla güneydoğu ve güney, Güneydoğu Anadolu ile Akdeniz kıyılarının kuzey taraflarından hafif, ara sıra orta şiddette eseceği tahmin ediliyor.

Yağmur geliyor

Meteoroloji'nin 5 günlük hava tahmin verilerine göre, yurt genelinde yağışlı havanın salı günü itibariyle Marmara'da başlayarak perşembe gününe kadar sis ile beraber etkisini hissettireceği açıklandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.