habernediyor.com

Küçük çocuk hem ağladı hem şoföre küfürler saydırdı!

YAŞAM

İstanbul'da dün meydana gelen bir kazanın ardından ilginç görüntüler ortaya çıktı. Kazaya karışan otomobilden çıkarak pikap sürücüsüne bağıran ve küfürler yağdıran küçük çocuk, güçlükle sakinleştirildi.

İstanbul Büyükçekmece'de dün meydana gelen kazadan sonra ortaya çıkan ilginç görüntüler, sosyal medyada gündeme oturdu. Kaza, Mimaroba Mahallesi’nde öğle saatlerinde yaşandı. Seyir halindeki bir otomobil ile pikap çarpıştı. Kazada herhangi bir yaralanma olmadı, maddi hasar meydana geldi.

"Plakanı aldım senin, 155'i ara anne"

Kazanın ardından araçların durumunu inceleyen pikap sürücüsü, beklemediği ir durumla karşılaştı. Kazaya karışan otomobilin içinden çıkan bir çocuk, olayın şokuyla şöföre küfürler yağdırdı. Kazanın etkisiyle ağlamaya başlayan çocuk, pikap sürücüsünün yanına giderek "Plakanı aldım senin, 155'i ara anne." dedi.

Annesi sakinleştirmeye çalıştı

Kendisine küfürler yağdıran çocuğa aldırış etmeyen sürücü, hasarlı araçları incelemeye devam etti. Çocuğu sakinleştirmeye çalışan annesi, "Tamam suçlu o, sakin ol." dedi. Çocuğun sinirli halleri, kaza yerindeki bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.