habernediyor.com

Kadir'in kurtardığı kadın, eroin dolu araçta yakalandı!

YAŞAM

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bir araca yapılan operasyonda 1 kilogram eroin ele geçirildi. Araçta bir erkek ve bir kadın yakalandı. Gözaltına alınan kadın, Kadir Şeker’in kurtardığı 35 yaşındaki Ayşe Dırla. Yanındaki 26 yaşındaki erkek ise polise "Ayşe Dırla benim nikahlı karım" dedi.

Başına gelenler, kurtardığı kadının sonradan ifade değiştirerek suçlaması ve aldığı yüksek hapis cezası nedeniyle Türkiye'nin ciğerini yakan Kadir Şeker ve annesi için hakredici bir haber daha.

Konya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğünde görevli polis ekipleri, kuşkulandıkları bir otomobile dün akşam saatlerinde operasyon yaptı. Operasyon sonucu araçta yaklaşık 900 gram eroin bulundu. Araçta bulunan 26 yaşındaki Murat Hanlı ile 35 yaşındaki Ayşe Dırla ekipler tarafından gözaltına alındı.

"Ayşe Dırla imam nikahlı karım" dedi!

Polis ekipleri zanlıları Emniyet Müdürlüğüne götürülerek sorguya aldı. Ayşe Dırla, tüm Türkiye'yi ağlatan Kadir Şeker’in bir parkta Özgür Duran isimli 19 suçtan sabıkası bulunan bir şahıs tarafından darp edilirken kurtarmaya çalıştığı kadın. Eroin aracında yakalananlardan 26 yaşındaki Murat Hanlı ise polise verdiği ifadede "Ayşe Dırla benim imam nikahlı karım" dedi.

Ah Kadir!

Tüm Türkiye'nin yüreğine bastığı Kadir Şeker, dün eroin aracında yakalanan Ayşe Dırla'yı, ona şiddet uygulayan Özgür Duran’ın elinden kurtarmış, Özgür Duran ile yaşadığı arbede sırasında ise Özgür Duran bıçakla kalbinden yaralanarak ölmüştü.

İlk ifadelerinde Kadir Şeker'in kendisini kurtardığını söyleyen Ayşe Dırla, mahkeme sürecinde ise Kadir Şeker'i suçlamış ve Şeker, "kasten adam öldürme" suçundan 15 sene hapse mahkûm edilmişti. Mahkeme cezada sadece 2,5 yıl indirim yapmış ve 12,5 yıl ceza vermişti.

Kadir Şeker ifadesinde "Kadının ağlama sesini duydum ve ağlamasına dayanamadım" demiş ve müdahale etmek zorunda kaldığını anlatmıştı. Ayşe Dırla ise ilk ifadesinde Kadir Şeker'in kendisini kurtardığını anlatmış ancak mahkeme safhasında "Kadir Şeker’i, ‘Ablacım o benim eşim, sen git’ diye uyarmama rağmen..." diyerek suçlamalarda bulunmuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.