habernediyor.com

Dünden beri haber alınamıyordu, boğulmuş halde bulundu!

YAŞAM

Karabük'te dün akşamdan itibaren haber alınamayan iş insanı Ertuğrul Gazi Yıldız, çaya düşen arabasında boğulmuş halde bulundu.

Karabük'te demir-çelik işletmesi sahibi 52 yaşındaki Ertuğrul Gazi Yıldız, Kastamonu'nun Araç ilçesinde bulunan ve satın aldığı bir benzin istasyonunu gözlemlemek amacıyla 34 RM 6068 plakalı aracıyla 24 Kasım Pazar günü saat 16.00'da yola çıktı. Benzin istasyonunu inceledikten sonra Karabük'e dönmek için yola çıkan Yıldız'dan, Yıldız'ın aradığı ve "Beni buradan kurtar" diye yardım istedi arkadaşı dışında kimse haber alamadı.

Yakınları jandarma ve polise koştu

Evli ve 2 çocuk babası Ertuğrul Gazi Yıldız'dan uzun süre haber alamayınca meraklanan yakınları, jandarma ve polise ihbarda bulundu. Araştırmalar sonucunda güvenlik ekipleri, Yıldız'ın Araç Çayı kenarındaki bir dinlenme tesisine girdiği, kısa bir molanın ardından yeniden yola çıktığı öğrenildi.

Aracı çaya gömülü halde bulundu

Güvenlik ve arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabasının ardından Ertuğrul Gazi Yıldız'ın aracı saat 14.00 civarında bulundu. Ekiplerin çaya gömülü halde bulduğu aracın içini inceleyen ekipler, Yıldız'ın emniyet kemerinin takılı halde aracının içinde boğularak hayatını kaybettiği anlaşıldı. Bölgeye sevk edilen vinçler sayesinde Yıldız'ın cansız bedeni ve aracı, Araç çayından çıkarıldı.

Ertuğrul Gazi Yıldız'ın cesedi, gerekli incelemelerin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Güvenlik ekiplerinin olayla ilgili araştırmaları sürüyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.