habernediyor.com

622 bin liralık yakın takip!

YAŞAM

Kiraladığı lüks araçla Kayseri'ye gitmek için İstanbul'dan yola çıkan iş adamını takip ederek, Bolu'da verdiği molada araçtan 98 bin avro çaldığı iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, iş adamı M.Ö. kiraladığı lüks araçla şoför T.D. ile İstanbul'dan Kayseri'ye gitmek için yola çıktı. Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli çıkışındaki park yerinde duran M.Ö, bir süre sonra aracına döndüğünde içerisinde 98 bin avro bulunan çantanın yerinde olmadığını anladı.

İhbar üzerine olay yerine gelen Bolu Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olayla ilgili çalışmalarına başladı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtları incelendi. İnceleme sonucunda, şahısların aracı park etmelerinden yaklaşık 10 dakika sonra siyah renkli araçtan inen şüpheli bir şahsın Vito marka araca yaklaşarak, kumanda ile bagajını açtığı ve bagajda bulunan bir çantayı alarak hızla uzaklaştığı, ardından bagajı kapatarak kumanda ile kilitlediği gözlemlendi.

Jandarma ekipleri tarafından plakası tespiti yapılan aracın plakasının sahte olduğu ve başka bir araca ait olduğunu tespitinin ardından detaylı araştırmada şüpheli aracın gerçek plakası ve tescil sahibi tespit edildi. Organize hırsızlık olayının incelenmesinden sonra, VİP Araç Kiralama Firmasının ve şoförünün hırsızlıkla bağlantısı olduğu anlaşıldı.

Jandarma tarafından olayın çok yönlü araştırılması neticesinde, hırsızlık olayının İstanbul merkezli bir şebeke tarafından yapıldığı, olaya karışan şüphelilerin M.Ö.yü İstanbul'dan itibaren takibe aldıkları, planlamış oldukları gibi AVM'de araçtaki nakit para çantasını aldıkları ortaya çıktı. Her türlü teknik takibin ardından, elde edilen bilgiler neticesinde Jandarma tarafından İstanbul'a ekipler görevlendirildi.

Olaya karıştığı tespit edilen T.D., R.N. , N.N. ve E.A. İsimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinden sonra 4 şüpheli sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.