habernediyor.com

40 gündür kayıp olan kadının cesedi Sivas'ta bulundu

YAŞAM

Malatya’nın Darende ilçesinde 40 gündür haber alınamadığı belirtilen Fatma Öz'ün cansız cesedi, eski erkek arkadaşı Bahri M.’nin cinayeti itiraf etmesiyle birlikte Sivas'ın Gürün ilçesi Kavak köyünün yakınında gömülü olarak tespit edildi.

Malatya’nın Darende ilçesinde yaşayan ve 40 gün önce aile evinden ayrılan Fatma Öz’den bir daha haber alınamamıştı.

Katilin intihar girişimi

Fatma Öz’ün kaybolduğu gerekçesiyle aile, polise kayıp başvurusunda bulundu ve polis tarafından Fatma Öz’ü arama çalışmaları başlatıldı. Olay televizyon programına da konu olurken Fatma Öz’ün eski erkek arkadaşı olduğu belirlenen Bahri M., televizyon programına katıldıktan sonra intihar girişiminde bulundu.

25 Mayıs’ta Bahri M., otomobilinin içerisinde, çene altında tabanca ile ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunun, Bahri M.’nin elmacık kemiğinden çıktığı belirlenirken Bahri M., olaydan ağır yaralı olarak kurtuldu.

Katil, itiraf etti

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve ifadesi alınan şüpheli Bahri M., Fatma Öz’ü öldürerek Sivas’ın Kavak köyü yakınlarına gömdüğünü itiraf etti.

İtirafı üzerine Bahri M., sabah saatleri esnasında olay yerine götürülerek tespit yapıldı. Sabah saatlerinde yapılan tespit üzerine Fatma Öz’ün cansız bedenine ulaşıldı. Fatma Öz, tabancayla öldürülüp, bedeni taşla gizlenmiş olarak bulundu.

Emniyet ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.