habernediyor.com

Trabzon’da şampiyonluk kutlamaları başladı 

SPOR

Lider Trabzonspor’un dün akşam Galatasaray karşısında 2-1'lik galibiyet almasının ardından Trabzon basının bu sabahki manşetleri, şampiyonluğu kutladı. Bordo-mavili takımın ikinci sırada bulunan Konyaspor ile arasındaki puan farkını 9’a yükseltmesinin ardından şampiyonluğu kutlayanlar arasında Rıdvan Dilmen de yerini aldı. 

Bu sezon tarihi dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda hızla ilerliyor. Spor Toto Süper Lig’in 23’üncü haftasında Galatasaray’a konuk olan takım 2-1'lik üstünlükle İstanbul’dan ayrıldı. Taraftarlar ise şampiyonluk kutlamalarına erkenden başladı. 



Şampiyonluk, manşetlere yansıdı 

Trabzon yerel basınında bordo-mavili takımın şampiyonluğu bu sabah kutlanmaya başlandı. “Selam durun şampiyona” ifadelerinin sıklıkla tekrarlandığı gazetelerde takımın bu sezonda kırdığı yenilmezlik rekoru da haberlere taşındı. 



En yakın rakibi, 9 puan geride 

Lider Trabzonspor’un şu anda en büyük ve en yakın rakibi, Konyaspor. Yeşil-beyazlı ekip, 54 puan toplayan Trabzonspor’un 9 puan gerisinde bulunuyor. 22 Mayıs 2022 tarihinde sonlanacak sezon için geri sayım başlamışken bordo-mavili ekibin önünde şu anda 15 maç bulunuyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.