habernediyor.com

Okan Buruk'tan 'Zaniolo' açıklaması

SPOR

Zaniolo hakkında konuşan Okan Burak, "Dünya çapında bir futbolcu. Durumu net bir şekilde bilmiyorum fakat kadroda görmek isterim." dedi.

Süper Lig'de Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, transfer gündeminde olan Romalı oyuncu Nicolo Zaniolo ile ilgili soruya, "Dünya çapında bir futbolcu. Durumu net bir şekilde bilmiyorum fakat kadroda görmek isterim. Şu anki durumu bilmiyorum. Kulübümüzün net bir ilgisi yok. Başakşehir'i çalıştırırken Roma'yla oynamıştık. Bize çok büyük bir gösteri yapmıştı. Çok iyi bir futbolcu." şeklinde yanıt verdi.

 

"Sol bek transferi olabilir de olmayabilir de"

Buruk, sol bek transferi hakkındaki soru üzerine, "Dubois o bölgede oynayabiliyor. Kazımcan iyileşti. Transferde son üç gün içindeyiz. O bölgeye transfer yapıp yapmayacağımızı göreceğiz. Oynatamadığımız futbolcular var. Tüm futbolcuları kazanmayı istiyoruz. Elbette ki takımımızı kuvvetlendirmek önemli ama olmazsa da elimizdeki kadroyla en iyisini yapmayı sürdüreceğiz." sözlerini sarf etti. 



"Muslera'nın ağrısı var"

Sarı-kırmızılı teknik adam, müsabakada sakatlık geçiren file bekçileri Fernando Muslera hakkında ise "Ayağına darbe aldı, ağrısı olduğunu söyledi. An itibarıyla basmakta zorluk yaşıyor. Allah'ın izniyle önemli bir şeyi yoktur. Umarız ki çok uzun bir sakatlık olmaz. Bizim için çok kıymetli bir futbolcu. Süper Lig için de çok büyük bir marka. Allah'ın izniyle kısa, birkaç günlük bir şeydir ve biz de bu manada rahat ederiz." yorumunda bulundu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.