habernediyor.com

Nuri Şahin'li Antalyaspor’un bileği bükülmüyor

SPOR

Nuri Şahin yönetiminde gösterdiği performansla Süper Lig’e damga vuran Fraport TAV Antalyaspor, 9 maçtır rakiplerine mağlup olmuyor. 

Oynadığı son 4 maçı kayıpsız geçerek bu fikstürden 12 puan çıkarmayı başaran Akdeniz temsilcisi, taraftarının da yüzünü güldürdü. 

Sezonun 22. hafta karşılaşmasında Rize deplasmanına çıkan kırmızı-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor’a 2-1 kaybetti. Bir sonraki haftaya 23 puanla tehlike hattında giren Fraport TAV Antalyaspor, Gaziantep FK’yı evinde ağırladığı müsabakadan da 0-0’lık beraberlikle ayrılarak 1 puana razı oldu. 



VavaCars Fatih Karagümrük zaferi ile 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi 

Galibiyet hasreti yaşayan kırmızı-beyazlıların 24. haftadaki rakibi ise Beşiktaş’tı. İstanbul’da oynanan zorlu müsabakadan da golsüz eşitlikle ayrılan Akdeniz ekibi, bir sonraki hafta VavaCars Fatih Karagümrük’ü 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başararak 8 maç aranın ardından 3 puana kavuştu. 

Malatya deplasmanında önemli 3 puan

Sezonun 26. haftasında Malatya deplasmanında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’a konuk olan Fraport TAV Antalyaspor, rakibini 2-1 mağlup ederek çıkışını sürdürdü. Bir sonraki hafta Adana Demirspor ile 0-0 berabere kalan Akdeniz temsilcisi, 3 maçtan 7 puan çıkarmış oldu.

Peş peşe gelen galibiyetler yüzleri güldürdü

Süper Lig’in 28. hafta karşılaşmasında kendi evinde Demir Grup Sivasspor’u konuk eden Fraport TAV Antalyaspor, rakibini 1-0 yenmeyi başardı. 29. haftada Medipol Başakşehir’i de 1-0 yenen kırmızı-beyazlı ekip, bir sonraki hafta kendi evinde ağırladığı GZT Giresunspor’u de 4-1 gibi net bir skorla mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. 

9 maçta sadece 3 gol yediler

Dün de Altay’ı deplasmanda 2-1’lik skorla geçen kırmızı-beyazlılar peş peşe aldığı galibiyetlerle taraftarını sevindirirken puanını da 44’e yükseltti. 31 haftada 11 kez sahadan mağlup ayrılan Antalyaspor, 12 kez kazandı, 8 müsabakada ise 1 puana razı oldu. Oynadığı son 9 karşılaşmadan 6 galibiyet ve 21 puan çıkaran Akdeniz temsilcisi, Nuri Şahin yönetimindeki başarılı performansı ile rakiplerine gözdağı verdi. Namağlup bir şekilde geçtiği bu 9 karşılaşmada sadece 3 gol yiyen Antalyaspor, 13 kez de ağları sarsarak gol sevinci yaşadı. 

Antalyaspor, 11 Nisan Pazartesi günü kendi evinde Hatay temsilcisi Atakaş Hatayspor’u ağırlayacak.  

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.