habernediyor.com

Kulüpler Birliği'nin yeni başkanı belli oldu

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı'nda yeni başkan Ahmet Ağaoğlu oldu. Kararı, toplantının ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi duyurdu.

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanı belirlendi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kulüpler Birliği Vakfı'nın yeni başkanın Ahmet Ağaoğlu olduğunu duyurdu.

Çebi duyurdu

Kulüpler Birliği Vakfı toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Nur Çebi, "6 ay evvel kendi isteğimle başladığım Kulüpler Birliği başkanlığından yine kendi isteğimle ayrıldım. Yeni başkanımız Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu oldu." diyerek yeni dönemi açıkladı.

Geçmiş başkanlara teşekkür etti

Çebi'nin ardından konuşma yapan Ahmet Ağaoğlu, "Türk futbolunun en problemli sürecinde başkanlık görevini yürüten hem Ahmet Nur Çebi başkanıma hem de bir önceki başkan Mehmet Sepil'e teşekkürlerimi sunuyorum. Acil olarak çözmemiz gereken problemler dahilinde sportif ve ekonomik sorunlar var. Bütün kulüplerle beraber el ele vererek en az hasarlı bir şekilde bu sıkıntıları aşmak için çalışacağız." sözlerini sarf etti.

'Süper Lig AŞ' açıklaması

Kulüpler Birliği'ne bir an evvel profesyonellik gelmesi gerektiğini ifade eden Ağaoğlu, "Bir sonraki adımda Süper Lig AŞ olması yolunda genel kurulda 21 kulübümüzün mutabakatını aldık. Bir sonraki süreçte, profesyonel bir yapıya sahip olmak için çalışmalarımıza başlayacağız." şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.