habernediyor.com

Ibrahimovic'in yeni takımı belli oldu!

SPOR

İsveçli yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimovic'in İngiltere Premier Lig takımlarını kabul etmeyerek eski kulübü İtalyan devi Milan ile sezon sonuna kadar anlaştığı iddiası gündemde yerini aldı.

La Galaxy’den takımından ayrılan Zlatan Ibrahimovic’in hangi takımda kariyerine devam edeceği merakla beklenirken flaş bir iddia ortaya atıldı.

İngiliz gazetelerinde, uzun zamandır yeniden Premier Lig’e oynayacağı yönünde sinyaller verdiğini iddia ettiği Zlatan Ibrahimovic’in Milan ile anlaştığı yazıldı.

İtalyan ekibi Milan ile sezon sonuna kadar 6 aylık bir anlaşma sağladığı iddia edilen Zlatan’ın yeniden eski formuna dönebilmesi için çok çaba sarf etmesi gerektiğide yer aldı.

Premier Lig’de adı eski takımı Manchester United ile de geçen Zlatan Ibrahimovic’in eski teknik direktörü Mourinho’nun takımı Tottenham ile de dirsek temasında olduğu bir süredir gündemdeydi.

Yıldız futbolcu 2019'da MLS’te çıktığı 31 karşılaşmada 31 gol kaydederek ilerleyen yaşına rağmen ne kadar formda olduğunu bir kez daha herkese gösterdi.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.