habernediyor.com

Galatasaray evinde yıkıldı

SPOR

Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray, misafir ettiği Giresunspor'a 1-0 mağlup oldu.

2'inci dakikada Aanholt'un soldan ortasında ceza alanındaki Giresunsporlu defans oyuncusu Sergen'in ters vuruşunda kaleye doğru yönelen meşin yuvarlak file bekçisi Onurcan'da kaldı.

4'üncü dakikada Oliveira'nın yaklaşık olarak 30 metreden kullandığı serbest vuruşta top üst direkten geri döndü.

13'üncü dakikada orta sahada aldığı meşin yuvarlakla ceza alanına sokulan Yunus Akgün pasını içerideki arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na aktardı. Bu futbolcu rakibinden şık bir şekilde sıyrıldıktan hemen sonra çıkardığı şutu file bekçisi Onurcan Piri son anda çeldi.

Maçın ilk devresi golsüz eşitlikle sona erdi.

Borja hatayı affetmedi

65'inci dakikada Nelsson'un uzun pasında defans arkasına sarkan Seferovic, file bekçisi ile karşı karşıya kaldı. Açısı daralan Seferovic'in etkisiz vuruşunda Onurcan'ı geçen meşin yuvarlak yandan dışarıya çıktı.

76'ıncı dakikada ceza alanı içi sağ kanatta meşin yuvarlakla buluşan Hayrullah Bilazer'in dar açıdan gerçekleştirdiği vuruşta iyi yer tutan Muslera topun sahibi oldu.

77'inci dakikada konuk ekip golü buldu. Defanstaki Abdülkerim Bardakcı'nın kısa düşen geri pasında araya girmeyi başaran Borja, ceza alanı dışına dek çıkarak kendisini karşılayan Muslera'dan sıyrıldıktan hemen sonra gerçekleştirdiği vuruşla fileleri havalandırdı: 0-1

82'inci dakikada sol taraftaki Kazımcan Karataş'ın ortasında altıpas üzerinde bulunan Seferovic çok iyi yükseldi ve kafa vuruşunu gerçekleştirdi. Fakat file bekçisi Onurcan, sağına gelen meşin yuvarlağa çok iyi uzandı ve topun filelere gitmesini önledi.

Karşılaşma, 1-0'lık skorla konuk takımın üstünlüğüyle tamamlandı.















Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.