habernediyor.com

Filenin Sultanları, Dünya Şampiyonası’nda ilk maçına çıkıyor

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası’ndaki ilk maçında yarın saat 14.00’da Tayland ile karşı karşıya gelecek. 

Kadınlar voleybolunda Dünya Şampiyonası heyecanı bugün başlıyor. 15 Ekim’e kadar devam edecek olan dev organizasyonda Filenin Sultanları, B grubunda mücadele edecek. Polonya, Güney Kore, Dominik Cumhuriyeti, Hırvatistan ve Tayland ile aynı grupta yer alan A Milliler, bir üst tura çıkabilmek için ter dökecek. 

Grubu ilk 4 sırada tamamlayanlar bir üst tura yükselecek

Öte yandan A Milli Kadın Voleybol Takımı gruptaki ilk maçında Tayland ile karşı karşıya gelecek. Yarın saat 14.00’da başlayacak olan zorlu müsabaka, Hollanda’nın Arnhem şehrinde oynanacak. Organizasyon kapsamında, gruplarını ilk 4 sırada tamamlamayı başaran ekipler bir üst tura çıkacak. Grup aşamasından sonraki ikinci etap maçları, toplam 16 takımın katılımıyla 4-9 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Çeyrek final maçları 11 Ekim’de, yarı final müsabakaları ise 13 Ekim’de oynanacak. Dev organizasyon, 15 Ekim’de gerçekleştirilecek olan final ve üçüncülük maçları ile son bulacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın gruptaki maç programı ise şu şekilde:



24 Eylül Cumartesi

TSİ 14.00 Türkiye-Tayland

27 Eylül Salı

TSİ 15.00 Türkiye-Güney Kore

28 Eylül Çarşamba

TSİ 18.30 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

29 Eylül Perşembe

TSİ 18.30 Türkiye-Hırvatistan

01 Ekim Cumartesi

TSİ 21.30 Türkiye-Polonya

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.