habernediyor.com

Ferdi Kadıoğlu, 6 Avrupa kulübünün hedefinde!

SPOR

Hareketli bir transfer dönemi geçiren ve yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de forma giyen bazı futbolcular, Avrupa kulüplerinin radarına girdi. Genç orta saha oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nun performansından etkilenen 6 Avrupa kulübünün, bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Corendon Alanyaspor maçına gözlemci göndereceği kaydedildi.

Geçen sezon şampiyonluğu Trabzonspor'a kaptıran Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezonda hem UEFA Avrupa Ligi hem de Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden sarı lacivertliler, teknik direktör Jorge Jesus ile birlikte gözünü yükseklere dikti. Ligin ilk 5 haftasında 10 puan toplayan Fenerbahçe, Avrupa'da da başarı hedefliyor.

Transfer dönemi hareketli geçti

Transfer dönemini hareketli geçiren Fenerbahçe; Luan Peres, Joao Pedro, Batshuayi, Lincoln, Willian Arao, Emre Mor, Joshua King, Alioski, Bruma ve Gustavo Henrique gibi isimleri kadrosuna kattı. Öte yandan sarı lacivertlilerin birçok önemli oyuncusuna da transfer döneminde ciddi teklifler geldiği kaydedildi. Planlarını bozmak istemeyen Portekizli teknik adam Jesus, gelen tekliflerin çoğunu geri çevirdi.

Avrupa ekipleri gözlemci gönderiyor

Fenerbahçe'nin 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, Avrupa takımlarının ilgi gösterdiği isimlerden biri oldu. Portekizli teknik adamın gözdelerinden biri olan Ferdi'ye Avrupa'dan 6 kulübün kanca taktığı kaydedildi. Edinilen bilgilere göre kulüplerin gözlemcileri, Spor Toto Süper Lig'de bu hafta oynanacak Fenerbahçe-Corendon Alanyaspor maçını tribünden takip edecek. 

Hangi Avrupa kulüpleri Ferdi'nin peşinde?

Ferdi Kadıoğlu için İstanbul'a gözlemci gönderecek kulüplerden bazılarının; Sevilla, Napoli ve Leipzig olduğu kaydedildi. Sarı lacivertli yönetim, UEFA Avrupa Ligi grup maçları nedeniyle genç oyuncuyu ligin ilk yarısında göndermek istemiyor. İyi bir teklifin gelmesi durumunda ocak ayında Ferdi ile ilgili yeni bir kararın verilebileceği belirtiliyor. Gösterdiği performansla Jorge Jesus'un gözüne giren Ferdi, bu sezon çıktığı 10 maçta 1 asistle oynadı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.