habernediyor.com

Ermenistan'ın hocasından Türkiye yorumu: "Planımız hazır"

SPOR

EURO 2024 Elemeleri D Grubu ilk karşılaşmasında yarın Türkiye Milli Takımı'nı ağırlayacak olan Ermenistan, hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktörü Oleksandr Petrakov, rakibin gücünün farkında olduklarını ancak etkili bir oyun planı hazırladıklarını söyledi.

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda yarın ilk maçına çıkacak. Ermenistan ile deplasmanda karşılaşacak milliler, gruba 3 puanla başlamak istiyor. Yarın (cumartesi) 20.00'de başlayacak mücadele, Republican Stadyumu'nda yapılacak. Maç TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

"Türkiye'nin gücünün farkındayız"

Ermenistan Milli Takımı, zorlu maç öncesi hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktörü Oleksandr Petrakov, gruba zorlu bir maçla başlayacaklarının altını çizdi. Şu an gruptaki her takımın eşit şansa sahip olduğuna vurgu yapan Petrakov, "Takımımızın formu gayet iyi. Türkiye'nin gücünün farkındayız. Buna göre plan yaptık. İstediğimiz sonuca ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Oyuncularım, mental olarak maça hazır"

Takımda çok farklı liglerde top koşturan oyuncularının olduğunu hatırlatan teknik direktör Petrakov, "Sanılanın aksine bunun bir dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. Oyuncularla görüşmeler yaptım. Mental olarak da maça hazırlar. Sürekli Henrikh Mkhitaryan'dan sonra takımda kimin lider oyuncu olacağı soruluyor. Böyle bir oyun anlayışım yok. Takım halinde oynayacağız, lider yok." dedi.

Varazdat Haroyan: "Grubun favorisi değiliz"

Defans oyuncularından Varazdat Haroyan ise, "Bu grubun favorisi değiliz ama bütün gücümüzü sahaya yansıtarak bize yarayan sonuçlar alabiliriz. Türkiye'nin güçlü olduğunu biliyoruz, onları analiz ettik. Henrikh Mkhitaryan'ın milli takımdan emeklilik kararı hakkında bir şey diyemem. Ona saygı duymalıyız." diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.