habernediyor.com

El Clasico'da 10 yıl sonra bir ilk!

SPOR

İspanyada 17. hafta geride kalırken, tüm gözler Barcelona ve Real Madrid'in kıyasıya mücadele edeceği El Clasico'ya çevrildi.

Tüm futbol camiasının büyük bir heyecanla beklediği El Clasico'ya sayılı günler kaldı. 10. haftada oynanması gereken ancak yaşanan protestolar sebebiyle ileri bir tarihe ertelenen Barcelona-Real Madrid maçı 18 Aralık Çarşamba günü saat 22.00'de Camp Nou'd a oynanacak. Dev karşılaşmada D-Smart ve D-Smart Go ekranlarından izlenebilecek.

Bu kritik karşılaşma öncesinde liderlik yarışı tüm hızıyla devam ediyor. 17. haftaya zirvede başlayan Barcelona, Real Sociedad ile 2-2 berabere kalında adeta Real Madrid'in eline büyük bir fırsat geçti. Ancak Valencia karşısında oldukça zorluk yaşayan Madrid, 1 puanı 90+5'te aldı.

İki takımda maçlardan sonra puanını 35'e yükseltti ve liderliğe ortak oldu. Barcelona ve Real Madrid, en son 2009-2009 sezonunda El Clasico öncesinde aynı puana sahipti. 10 yıl önce 30. haftada oynanan karşılaşmayı Barcelona, Messi ve Pedro'nun golleriyle 2-0 kazanmış ve zirvenin sahibi olmuştu.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.