habernediyor.com

Beşiktaş ve Antalyaspor 1 puanı paylaştı

SPOR

Süper Lig'de 2. haftada Beşiktaş evinde Antalyaspor'u ağırladı. Maç 1-1 sona erdi.

Süper Lig'de 2. haftada Beşiktaş ve Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele Vodafone Park'ta gerçekleşti ve 1-1 sona erdi.

Beşiktaş ilk yarıda 33. dakikada ilk golünü Cyle Larin ile attı. Antalyaspor ise maçın son dakikalarında, dakikalar 85'i gösterdiğinde skoru eşitleyen golünü Gökdeniz Bayraktar ile kaydetti.

Süper Lig'deki ilk maçında gol attı

18 yaşındaki Gökdeniz, kariyerinde ilk kez Süper Lig maçında golünü de atmış oldu.

İlk haftayı galibiyetle bitiren iki takım, bu sonuçla birlikte 4'er puana çıktı. Süper Lig'de 3. haftada 27 Eylül Pazar günü 16.00'da Beşiktaş Konyaspor'a konuk olacak.

Denizlispor ise 28 Eylül 2020 Pazartesi günü Antalyaspor'u evinde ağırlayacak.

Dorukhan 349 günün ardından ilk 11'de

Beşiktaş'ın genç oyuncularından Dorukhan Toköz, 349 günün ardından ilk on birde kendisine yer buldu.

Geçtiğimiz sezonun 7. haftasında 6 Ekim 2019'da Vodafone Park'taki Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanıp uzun bir zaman sahalardan uzak kalan Dorukhan Toköz, Antalyaspor maçıyla beraber tekrar başlangıç kadrosunda bulundu.

Montero ilk defa kadroda

Siyah-beyazlı ekipte Atletico Madrid'den kiralanan Francisco Montero, lisansının çıkmasıyla birlikte Antalyaspor maçının kadrosuna alındı.

Geçtiğimiz hafta işlemlerinin yetişmemesinden dolayı lisansı çıkartılamayan ve Trabzonspor deplasmanında kadroya alınmayan İspanyol oyunca, resmi bir karşılaşmada kadroya ilk kez Antalyaspor maçıyla dahil oldu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.