habernediyor.com

Başkan Ağaoğlu: Hedeflerimiz kadar potansiyelimiz de büyük

SPOR

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor camiasının hedeflerinin büyük olduğu kadar potansiyelinin de büyük olduğunu ve amaçlarını gerçekleştirmeye yetecek her türlü birikime sahip olduklarını dile getirdi.

Son iki sezondur Trabzonspor’un ruhuna yakışır mücadeleler ortaya koyduklarını kaydeden Başkan Ağaoğlu, Trabzonspor dergisinde yer alan yazısında düşüncelerini paylaştı.

“Tüm olumsuzluklara rağmen yan yana durduk”

Bu sezonki koronavirüs salgını sebebiyle maçların üst üste gelmesi gibi birçok olumsuz duruma rağmen camia içindeki herkesin kenetlendiğini ve birbirine güçlü bağlarla destek olduğunu ifade eden Ağaoğlu, Trabzonspor’un her zaman yarışın içinde olan bir takım olduğuna dikkat çekti.

Ağaoğlu, "Taraftarımızın müthiş desteğini tamamen kalbimizde hissederek, büyük bir inanç ve azimle Trabzonspor’un ruhuna yakışır şekilde mücadele örneği gösterdik. Şampiyonluğu kıl payı kaçırmamıza rağmen 10 yılın ardından müzemize iki kupa birden götürdük. Ekonomik alanda da başarılı ve ciddi bir yönetim anlayışını hâkim kıldık. Altyapımızda yetişen oyuncularımızı takıma kazandırıp Türk futboluna armağan ettik. Öyle ki altyapımızda yetişen Yusuf Yazıcı'yı Türk futbol tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle Avrupa'ya satışını gerçekleştirdik. Bugün bunları başarmış bir Trabzonspor var artık. Ve daha yapacaklarımız ve hedeflerimiz var. Elbette hedeflerimiz kadar potansiyelimizde büyük. Çünkü şunu söylemeliyim ki bugünlere bu başarılara kolay erişilmedi. Gelinen bu noktada ve sonraki süreçte önümüze daha emin adımlarla yürüyeceğimizi herkesin bilmesini isterim. Bize bu enerji ve motivasyonu ise elbette büyük Trabzonspor’un büyük taraftarı sağlıyor. Bu salgını atlatıp taraftarımızla buluşacağımız günlere de ulaşacağız” dedi.

"Salgın, sponsorlukları da etkiledi"

Salgın nedeniyle sponsorluk anlaşmalarında yaşanan problemlere de değinen Ahmet Ağaoğlu, "Stadyum gelirlerinden yoksunuz.  Salgın sebebiyle firmalarda sponsorluk anlaşmalarına pek yanaşmak istemiyor. O sebeple gelirlerimiz ciddi oranda azaldı. Bu sebeple ben taraftarlarımızdan destek bekliyor ve her yeni sezon öncesinde olduğu gibi büyük bir heyecanla bekledikleri formalarını TS Club’larda satışa sunduğumuzda eskisinden daha fazla rağbet göstermelerini özellikle rica ediyorum. Bordo ve mavi renklerimizin asaletini, şanlı tarihimizi, coğrafyamızı ve kültürümüzü yansıtan tasarımları ve renkleriyle TS Club'larda satışa çıkacak olan formaları çok beğeneceklerine eminim" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.