habernediyor.com

Aziz Yıldırım: "Fetullah'ın p..leri bizi yıldıramaz"

SPOR

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe taraftarlarının, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı ilk direnişi, "Fetullah’ın P…ri Yıldıramaz Bizleri" sloganı ile başlattığını söyledi. 

"Futbolda şike" davasında alınan karar, Yargıtay tarafından "usul eksikliği" sebebiyle bozulmuştu. 

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şike yapmakla suçlanmış ancak Yargıtay'ın verdiği kararın ardından hakkında beraat kararı alınmıştı.

Aziz Yıldırım dâhil 36 sanığın yargılandığı duruşmanın tekrar görüşülmesi bugün gerçekleştirildi. Yıldırım'ın mahkemede yaptığı savunma ortaya çıktı. 

"Sivil ihtilâl olacak dediğimde kimse anlamadı"

Bu davanın bir şike davası olmadığını, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) devleti ele geçirme projesinin bir parçası olduğuna dikkat çeken Yıldırım, söz konusu örgütün sivil ihtilâl gerçekleştireceğini söylediğinde kimsenin anlamadığını söyledi.

Yıldırım, Fransa'dan özel uçak ile Türkiye'ye geldiğini, suçsuz olması dolayısıyla herhangi bir korku yaşamadığını ifade ederek, terör örgütü üyelerinin kaçtığını ve hepsinin vatan haini olduğunu kaydetti.

"Rutin bir yargısal faaliyet değildi"

Bu davanın yalnızca Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe davası olmadığının altını çizen Yıldırım, söz konusu sürece bakıldığında ve vatanseverlere, akademisyenlere, aydınlara, askerlere, siyasetçilere ve iş insanlarına yönelik sistematik operasyonlar beraber değerlendirildiğinde bunun rutin bir yargısal faaliyet olmadığını, kendisine ve arkadaşlarına karşı gerçekleştirilen operasyonun, Türkiye'yi ve hükümetimizi de kapsayan bir planın parçası olduğunu belirlediğini söyledi. 

"Memleket elden gidiyor demiştim"

Yıldırım, 14 Aralık 2012'de Silivri Cezaevi yerleşkesinde bulunan mahkemeye çıktığı zaman memleketin elden gittiğini ifade ettiğini, gerçekten de kendisi ve arkadaşlarının tutuklanmasının ardından 7 Şubat 2012'de Başbakan'ı hedef alan operasyonun başlatıldığını, Milli İstihbarat Teşkilâtı (MİT) Hakan Fidan ile çalışma arkadaşlarının rutin bir yargısal süreç izleniyormuş gibi hedef alındığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın durumu anlayıp operasyonu püskürtmesinin de söz konusu örgütü durduramadığını anlattı. 

"İlk direnişi Fenerbahçeliler başlattı"

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 2 Temmuz 2012'de kendisi ve arkadaşlarını cezalandırarak toplumu sindirmeyi sürdürdüğüne dikkat çeken Yıldırım, söz konusu örgüt saldırdıkça Fenerbahçelilerin mücadelesinin artarak devam ettiğini ve örgüte karşı ilk kitlesel sokak direnişinin taraftarlarca "Fetullah’ın P…ri Yıldıramaz Bizleri" sloganı ile başlatıldığını belirtti. Yıldırım, Fenerbahçe taraftarı olmayan ancak vatansever tavırları dolayısıyla mücadeleye destek veren insanların da kendilerine güç verdiğini ifade etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.