habernediyor.com

Ağaoğlu: Filip Novák'a nasıl 3 milyon Euro veriyorlar?

SPOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Fenerbahçe'nin Filip Novák için nasıl 3 milyon 650 bin Euro ödeyebildiğini anlamadığını" ifade etti. 

Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından kendisine verilen harcama limiti kısıtlı olmasına rağmen peş peşe transferlerine devam ediyor. Sarı-lacivertliler, son olarak Trabzonspor'dan Filip Novák'ı kapmıştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, tecrübeli sol bekin Fenerbahçe ile anlaşma sağlamasına sinirlendi. 

Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un transfer politikasını eleştirdi. 

Filip Novák'ın bordo-mavililerde 700 bin Euro aldığını kaydeden Ağaoğlu, kendisine 900 bin Euro teklif ettiklerini ancak Çekyalı futbolcunun bu teklifi reddettiğini söyledi.

30 yaşındaki futbolcunun 1 milyon 650 bin Euro'ya sarı-lacivertliler ile anlaşmaya vardığını hatırlatan Ağaoğlu, Fenerbahçe'nin Filip Novák'a 1 milyon Euro menajerlik ücretiyle birlikte 1 milyon Euro imza parası verdiğini de belirtti. 

Ağaoğlu, "Fenerbahçe'nin Filip Novák için nasıl 3 milyon 650 bin Euro ödeyebildiğini anlamadığını" ifade etti. 

Sarı-lacivertlilerin "kredi ana paralarının harcama limitine dâhil edilmemesine" yönelik teklifine itiraz eden Ağaoğlu, bunu onaylamalarının imkânsız olduğunu, kendileri gibi Fenerbahçe'nin de yapılandırmaya gitmesi gerektiğini ifade etmişti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.