habernediyor.com

A Millî Takım Atatürk'ü böyle andı!

SPOR

A Millî Takım, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 82'nci ölüm yıl dönümü için anma töreni gerçekleştirdi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 82'nci ölüm yıl dönümü için Türkiye genelinde anma törenleri düzenlendi. 

Yarın saat 20.45'te oynanacak Hırvatistan mücadelesinden önce kampa giren A Millî Takım da Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için anma töreni gerçekleştirdi. 

A Millî Takım, saat 9'u 5 geçe saygı duruşuna geçti. Millî futbolcularımız, saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı'nı okudu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmî internet sitesinden o anlara dair görüntüler paylaşıldı.

Söz konusu internet sitesinden konuya ilişkin yapılan açıklamada, A Millî Takım'ın TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girdiği hatırlatıldı. 

Açıklamada, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 82'nci ölüm yıl dönümü için A Millî Takım'ın anma töreni gerçekleştirdiği ifade edildi. 

Futbolcular, teknik ekip ve personelin anma törenine katılım gösterdiği belirtilen açıklamada, herkesin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün el yazısı formunda isimlerinin bulunduğu formaları giydiği ve anma töreni için hazır bulunduğu kaydedildi. 

Açıklamada, saat 9'u 5 geçe Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulunulduğu, daha sonra İstiklâl Marşı'nın okunduğu ve anma töreninin tamamlandığı aktarıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.